KolaboracijeWOLF x TWNTY – Inspirativna suradnja koja pokreće hrabrost!

WOLF x TWNTY – Inspirativna suradnja koja pokreće hrabrost!

Zanimljiv spoj mode i inspiracije, koji proklamira hrabrost i ustrajnost, lansirali smo u suradnji s mladim hrvatskim brendom – Women of Luminous Future (WOLF). Vođene ljubavi prema poslu koji rade i neumorno razvijaju, vlasnice našeg brenda, Andrea Trgovčević i Petra Perkov, pridružile su se Ani Rotim (WOLF), u misiji da kroz „Čarape hrabrih odluka“ prenesu i drugima mantru koja ih i sama pokreće te ponude drugačiju perspektivu samoizražavanja.

Ova uzbudljiva kolaboracija rezultirala je kreairanjem linije posebnih čarapa koje postoje kako bi motivirale i inspirirale sve one kojima treba podsjetnik da je najvažnija točka hrabrost.

Ideja se rodila prirodnim putem – WOLF nas godinama inspirira i potiče da „napravimo korak naprijed i da ne odustajemo“, zbog čega je naša želja bila glasnije poručiti tu istu poruku, samo ovaj put – kroz neki predmet.

„Kreirati suradnju curama iz TWNTY-TWNTY bio je logičan slijed, budući da su upravo one mlade poduzetnice koje rade baš to – hrabro koračaju naprijed. Naše čarape nisu samo komad odjeće, nego platno za inspiraciju onome tko ih nosi da odlučno zakorači u svaki dan. Kreirane su s jednom mišlju – da budu podsjetnik kako život nosi i uspone i padove, a da je potrebno samo ne odustajati i neustrašivo raditi na oblikovanju svoje budućnosti“ – govori Ana Rotim iz WOLF projekta.

Već prvi sastanak rezultirao je idejom – čarape će biti svako jutro dobar podsjetnik na „korak naprijed“ i ono što želimo prenijeti ljudima.

„Život nije samo uspon prema gore, niti ravna linija, pa svaka odluka nužno ne mora biti dobra – ali ona je uvijek hrabra. Upravo to i želimo poručiti, budite ponosni na sebe kroz cijeli proces, i oni manje sjajni dani, oblikuju našu sadašnjost. Lošiji periodi stoji kao lekcija, dok oni bolji dolaze kao nagrada. Bitno je graditi, raditi na sebi i ono najvažnije što želimo poručiti  – vjerovati u sebe“ dodala je naša direktorica Andrea Trgovčević Iličić.

Kraj godine idealan je trenutak za podsjetiti se kako je ključno krenuti prema naprijed, sačuvati odvažnost i odlučnost, unatoč preprekama i izazovima.

Ograničeno izdanje; neograničena inspiracija

Rezultat naše suradnje s WOLF-om nije samo još jedan dio kolekcije; radi se o stvaranju ograničenog izdanja, što čini svaki par ove linije čarapa vrijednim simbolom motivacije.

Inspirajte sebe i bližnje uz čarape koje su sada dostupne u online shopu TWNTY-TWNTY!

Odgovori