KolaboracijeSURADNJA S POLIKLINIKOM DENTELLI

SURADNJA S POLIKLINIKOM DENTELLI

Možemo se složiti da rijetko viđamo tvrtke u medicini koje prate modne trendove i uključuju ih u svoj identitet, dok je Dentelli, kao stomatološka ordinacija, u tome ispred drugih. Riječ je o timu vrhunskih stručnjaka i uglednih imena hrvatske dentalne medicine koji se zalažu za pružanje usluge najviše kvalitete. 

Ideja collaba proizašla je iz izjave Dentelli tima: ”Ništa kuta, samo tuta!” – jednostavno, ležerno, a unikatno. U suradnji s poliklinikom Dentelli izradili smo kolekciju koja je dizajnirana za njihov medicinski tim. Bazirajući se na udobnosti, stvorili smo liniju koja savršeno opisuje njihov identitet te ih ujedno predstavlja kao modno osviještenom stomatološkom poliklinikom. Spajajući modu sa stomatologijom, ova kolekcija predstavlja chic ideju personaliziranog stila brenda. 

Inače, splitska klinika za dentalnu medicinu Dentelli je ostvaren san dr. Martine Karlo da okupi tim stručnjaka koji dijele iste ciljeve – da svojim dugogodišnjim znanjem i iskustvom na raznim poljima svojim pacijentima pruže najbolju uslugu i iskrenu brigu i predanost. Njihova je misija pružiti visokokvalitetnu uslugu temeljenu na iskustvu, stručnosti i povjerenju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)