2020 x Sonic Pill

2020 x Sonic Pill

U svijetu ubrzanog načina života i utrke s dnevnim zadacima, vrijeme je da se na trenutak uzemljite i otputujete daleko. No, daleko ne mora biti na drugi kraj svijeta – dovoljno je skenirati QR kod Twnty-Twnty Nature Therapy seta te doživjeti istinsko oslobođenje od stresa. Donosimo vam dvadeset zvučnih terapija ispunjenim zvukovima prirode koje će oduševiti svakoga tko nosi prvu pametnu trenirku.

Nature Therapy je zvuk kreiran u partnerstvu sa Sonic Group d.o.o., tvrtkom koja je lansirala na tržište Sonic Pill- višestruko međunarodno nagrađivanu tehnološku inovaciju na bazi frekvencija, koju su kreirale zvukoterapeutkinja i glazbena producentica Petra Crnetić Dvojković i pravnica Lara Hraste Ljubičić. Oni su mlada i inovativna tvrtka osnovana od strane iskusnih profesionalaca u području zvučne tehnologije i korištenja frekvencija, čija se terapija zvukom temelji na znanju, dugogodišnjem istraživanju i osobnom iskustvu s brojnim klijentima.

Nature Therapy je dizajniran za terapiju opuštanja, tj. terapiju zvukom koja će vam pomoći da se nosite sa stresom; prirodni odgovor tijela na bilo koju vrstu zahtjeva ili prijetnje. Danas smo zbog brzog ritma svakodnevnog života često pod stresom, a naše tijelo je većinu vremena u napetom, visoko stresnom stanju. Djeluje na mozak kako bi vam pomogao da se riješite visoke napetosti.

KAKO KORISTITI NATURE THERAPY SET?

Nature Therapy se može slušati dok sjedite u ravnom položaju ili ležite. Za potpuni učinak slušajte na slušalice.

Budući da je svatko od nas drugačiji, učinak će varirati ovisno o pojedincu. Za najbolje rezultate preporučujemo da zatvorite oči i usredotočite se na dublje disanje. Nature Therapy može smanjiti razinu stresa od 50% do 80%, ovisno o pojedincu i vremenu slušanja, a maksimalan broj ponovnog slušanja je 20 puta.

Nature Therapy Set nema štetne kontraindikacije i nuspojave te je siguran za upotrebu na neograničeno vrijeme. Frekvencije korištene u ovom programu su korisne su za Vas i ne mogu Vam naškoditi. Nemojte koristiti Sonic Pill zvučne terapije ako imate epilepsiju. Ako ste trudnica ili vam je dijagnosticirano ozbiljno zdravstveno stanje i aktivno primate medicinski tretman, savjetujte svog liječnika prije upotrebe zvučne terapije Sonic Pill.

Morate biti prijavljeni da bi ste mogli koristiti Sonic Pill®.