2020 x Sonic Pill

2020 x Sonic Pill

U svijetu ubrzanog na─Źina ┼żivota i utrke s dnevnim zadacima, vrijeme je da se na trenutak uzemljite i otputujete daleko. No, daleko ne mora biti na drugi kraj svijeta ÔÇô dovoljno je skenirati QR kod Twnty-Twnty Nature Therapy seta te do┼żivjeti istinsko oslobo─Ĺenje od stresa. Donosimo vam dvadeset zvu─Źnih terapija ispunjenim zvukovima prirode koje ─çe odu┼íeviti svakoga tko nosi prvu pametnu trenirku.

Nature Therapy┬áje zvuk kreiran┬áu partnerstvu sa Sonic Group d.o.o., tvrtkom koja je lansirala na tr┼żi┼íte Sonic Pill- vi┼íestruko me─Ĺunarodno nagra─Ĺivanu tehnolo┼íku inovaciju na bazi frekvencija, koju su kreirale zvukoterapeutkinja i glazbena producentica Petra Crneti─ç Dvojkovi─ç i pravnica Lara Hraste Ljubi─Źi─ç. Oni su mlada i inovativna tvrtka osnovana od strane iskusnih profesionalaca u podru─Źju zvu─Źne tehnologije i kori┼ítenja frekvencija, ─Źija se terapija zvukom temelji na znanju, dugogodi┼ínjem istra┼żivanju i osobnom iskustvu s brojnim klijentima.

Nature Therapy je dizajniran za terapiju opu┼ítanja, tj. terapiju zvukom koja ─çe vam pomo─çi da se nosite sa stresom; prirodni odgovor tijela na bilo koju vrstu zahtjeva ili prijetnje. Danas smo zbog brzog ritma svakodnevnog ┼żivota ─Źesto pod stresom, a na┼íe tijelo je ve─çinu vremena u napetom, visoko stresnom stanju. Djeluje na mozak kako bi vam pomogao da se rije┼íite visoke napetosti.

KAKO KORISTITI NATURE THERAPY SET?

Nature Therapy se mo┼że slu┼íati dok sjedite u ravnom polo┼żaju ili le┼żite. Za potpuni u─Źinak slu┼íajte na slu┼íalice.

Budu─çi da je svatko od nas druga─Źiji, u─Źinak ─çe varirati ovisno o pojedincu. Za najbolje rezultate preporu─Źujemo da zatvorite o─Źi i usredoto─Źite se na dublje disanje. Nature Therapy mo┼że smanjiti razinu stresa od 50% do 80%, ovisno o pojedincu i vremenu slu┼íanja, a maksimalan broj ponovnog slu┼íanja je 20 puta.

Nature Therapy Set nema ┼ítetne kontraindikacije i nuspojave te je siguran za upotrebu na neograni─Źeno vrijeme. Frekvencije kori┼ítene u ovom programu su korisne su za Vas i ne mogu Vam na┼íkoditi. Nemojte koristiti Sonic Pill zvu─Źne terapije ako imate epilepsiju. Ako ste trudnica ili vam je dijagnosticirano ozbiljno zdravstveno stanje i aktivno primate medicinski tretman, savjetujte svog lije─Źnika prije upotrebe zvu─Źne terapije Sonic Pill.

Morate biti prijavljeni da bi ste mogli koristiti Sonic Pill®.