Noviteti2020 X SONIC PILL – PRVA PAMETNA TRENIRKA INSPIRIRANA PRIRODOM

2020 X SONIC PILL – PRVA PAMETNA TRENIRKA INSPIRIRANA PRIRODOM

Konačno, nakon dugog očekivanja predstavljamo vam novodizajniranu kolekciju Twnty-Twnty x Planet Earth, koja objedinjuje ono što se danas ne očekuje u modi, a to je inovativnost. U partnerstvu s tvrtkom Sonic Pill, višestruko međunarodno nagrađivanom tehnološkom inovacijom na bazi frekvencija, koju su kreirale glazbenica Petra Crnetić i pravnica Lara Hraste Ljubičić, u ovoj kolekciji predstavljamo Nature Therapy set – prvu pametnu trenirku s QR kodom u kojem je implementirana terapija zvučnim frekvencijama protiv stresa, što s ponosom možemo reći da predstavlja revolucionarnost u industriji mode, tehnologije i zvuka!

Upoznajte Nature Therapy – zvuk kreiran u partnerstvu sa Sonic Pill-om, mladom i inovativnom tvrtkom koju su osnovali iskusni profesionalci u području zvučne tehnologije i korištenja frekvencija, čija se terapija zvukom temelji na znanju, dugogodišnjem istraživanju i osobnom iskustvu s brojnim klijentima. Kroz kolaboraciju, TWNTY je po prvi puta u suradnji sa Sonic Pill-om primijenio istu tehnologiju na odjeću. Spajanje dva start-upa, koje su pokrenule četiri žene (dvije predstavnice TWNTY-ja i dvije Sonic Pill-a), rezultiralo je revolucijom u odijevanju. U svijetu ubrzanog načina života i utrke s dnevnim zadacima odlučili smo kreirati QR kod kojim ćete doživjeti istinsko oslobođenje od stresa. Zvučne terapije Sonic Pill-a su globalno popularne i znanstveno priznate da otpuštaju stres, a u suradnji s njima vam donosimo čak dvadeset zvučnih terapija u trajanju od 15 minuta.

Gdje god se nalazili, u udobnosti vlastitog doma pa čak i u šetnji prirodom, zvuk je vaša moć, a Nature Therapy set je osmišljen kako bi ostvario da se upravo moda sjedinjuje s dosad neviđenim elementima. Moda, zvuk i tehnologija u spoju brendova Twnty-Twnty i Sonic Pill otvara vrata novom viđenju industrija i pruža prostor za razvitak neočekivanih razmjera. Vodili smo se jednom ključnom porukom, a to je uzeti najbolje i stvoriti do sada neviđene odjevne komade. Trenirku koja nije samo trenirka, već i cijela priča i poruka o brizi za sebe.

Nature Therapy setovi su izrađeni od 100% organskog pamuka i ručno bojani u četiri boje – Forest Green, Desert Beige, Earth Brown i Ocean Blue, čime predstavljaju statement pieces suvremene garderobe. Inovativne setove smo osmislili kako bi bili nošeni kao komplet, ali i kao zasebni gornji i donji dio u kombinaciji odjevnim komadima istog stila.

Po prvi puta u kolekciju smo uvrstili i dječje komplete kako bi matching outfiti za cijelu obitelj bili potpuni. Lagani, udobni i oku lijepi – idealni za razigranu djecu te nemaju implementiranu terapiju zvučnom frekvencijom.

Kako bi se dodatno istaknula vrijednost kolekcije Planet Earth, na leđima gornjeg dijela trenirke otisnute su ilustracije planeta Zemlje. Poruka je jasna – uzemljite se, prihvatite kvalitetniji način života, prigrlite sebe i dopustite da vas Twnty – Twnty x Planet Earth osvoji. Prve svjetske i domaće pametne trenirke možete potražiti od 1. ožujka 2022. na našem webshopu i Instagramu @twntytwntyofficial!

Comment: 1

Odgovori