Noviteti2020 X SONIC PILL – PRVA PAMETNA TRENIRKA INSPIRIRANA PRIRODOM

2020 X SONIC PILL – PRVA PAMETNA TRENIRKA INSPIRIRANA PRIRODOM

Konačno, nakon dugog očekivanja predstavljamo vam novodizajniranu kolekciju Twnty-Twnty x Planet Earth, koja objedinjuje ono što se danas ne očekuje u modi, a to je inovativnost. U partnerstvu s tvrtkom Sonic Pill, višestruko međunarodno nagrađivanom tehnološkom inovacijom na bazi frekvencija, koju su kreirale glazbenica Petra Crnetić i pravnica Lara Hraste Ljubičić, u ovoj kolekciji predstavljamo Nature Therapy set – prvu pametnu trenirku s QR kodom u kojem je implementirana terapija zvučnim frekvencijama protiv stresa, što s ponosom možemo reći da predstavlja revolucionarnost u industriji mode, tehnologije i zvuka!

Upoznajte Nature Therapy – zvuk kreiran u partnerstvu sa Sonic Pill-om, mladom i inovativnom tvrtkom koju su osnovali iskusni profesionalci u području zvučne tehnologije i korištenja frekvencija, čija se terapija zvukom temelji na znanju, dugogodišnjem istraživanju i osobnom iskustvu s brojnim klijentima. Kroz kolaboraciju, TWNTY je po prvi puta u suradnji sa Sonic Pill-om primijenio istu tehnologiju na odjeću. Spajanje dva start-upa, koje su pokrenule četiri žene (dvije predstavnice TWNTY-ja i dvije Sonic Pill-a), rezultiralo je revolucijom u odijevanju. U svijetu ubrzanog načina života i utrke s dnevnim zadacima odlučili smo kreirati QR kod kojim ćete doživjeti istinsko oslobođenje od stresa. Zvučne terapije Sonic Pill-a su globalno popularne i znanstveno priznate da otpuštaju stres, a u suradnji s njima vam donosimo čak dvadeset zvučnih terapija u trajanju od 15 minuta.

Gdje god se nalazili, u udobnosti vlastitog doma pa čak i u šetnji prirodom, zvuk je vaša moć, a Nature Therapy set je osmišljen kako bi ostvario da se upravo moda sjedinjuje s dosad neviđenim elementima. Moda, zvuk i tehnologija u spoju brendova Twnty-Twnty i Sonic Pill otvara vrata novom viđenju industrija i pruža prostor za razvitak neočekivanih razmjera. Vodili smo se jednom ključnom porukom, a to je uzeti najbolje i stvoriti do sada neviđene odjevne komade. Trenirku koja nije samo trenirka, već i cijela priča i poruka o brizi za sebe.

Nature Therapy setovi su izrađeni od 100% organskog pamuka i ručno bojani u četiri boje – Forest Green, Desert Beige, Earth Brown i Ocean Blue, čime predstavljaju statement pieces suvremene garderobe. Inovativne setove smo osmislili kako bi bili nošeni kao komplet, ali i kao zasebni gornji i donji dio u kombinaciji odjevnim komadima istog stila.

Po prvi puta u kolekciju smo uvrstili i dječje komplete kako bi matching outfiti za cijelu obitelj bili potpuni. Lagani, udobni i oku lijepi – idealni za razigranu djecu. Kako bi se dodatno istaknula vrijednost kolekcije Planet Earth, na leđima gornjeg dijela trenirke otisnute su ilustracije planeta Zemlje, a poruka je jasna – uzemljite se, prihvatite kvalitetniji način života, prigrlite sebe i dopustite da vas Twnty – Twnty x Planet Earth osvoji. Prve svjetske i domaće pametne trenirke možete potražiti od 1. ožujka 2022. na našem webshopu i Instagramu @twntytwntyofficial!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.